Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Επιχειρήσεις του αέρα στην ... Άνδρο

Και αυτό το βίντεο που είναι ένα ρεπορτάζ για μαγκαζίνο της κρατικής γερμανικής τηλεόρασης, προβλήθηκε στην ενημερωτική εκδήλωση για τις ανεμογεννήτριες που έρχονται στην Άνδρο.
Η απόδοση διαλόγων έγινε από τον Κάρολο Γιαγιάννη και ο υποτιτλισμός από την Κινηματογραφική Λέσχη Άνδρου

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΔΩ Η ΕΥΡΩΠΗ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑΛΛΟΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ!!ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ...

Birdflu είπε...

ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ η εγκατάσταση αυτών των εκτρωμάτων στο νησί μας λόγο τις δήθεν οικολογικής παραγωγής ενέργειας. Είναι πρέπων οι διοικούντες να προβάλλουν άρνηση και να προστατεύσουν το νησί μας.

Vangelis Loukisas είπε...

έχω και γώ μετοχές ,αλλά δεν το λέω

TheGlassCase είπε...

Συγνώμη, μπορεί κανείς να μου εξηγήσει πώς επιβαρύνεται το περιβάλλον με την προσθήκη ανεμογεννήτριων; (εκτός από την κατασκευή αναρίθμητων κακών δρόμων που το αντιλαμβάνομαι. Αντιλαμβάνομαι ακόμη ότι μπορεί στη συγκεκριμένη περίπτωση να μη γίνει σωστή δουλειά και να υπάρχουν συμφέροντα, αλλά μιλάω γενικότερα) Πώς ακριβώς θα καταστρέψουν τη φύση οι ανεμογενήτριες;! Εάν το μοναδικό θέμα είναι το αισθητικό, και κάποιος προτιμά να καίει γαιάνθρακα ώστε τα παιδιά του να ζουν σε έναν μολυσμένο, αλλά χωρίς ανεμογεννήτριες κόσμο, ας μου το πει...

Ανώνυμος είπε...

Ακριβως και εγω εχω την ιδια απορροια πως θα γινει επιβαρυνση του περιβαλλοντος με τις ανεμογεννητριες? Και αυτοι που κοπτονται για την προστασια του περιβαλλοντος γιατι δεν λενε τιποτα για τον γαιανθρακα και για τους λιγνητες. Πιστευω οτι αν οι ανεμογεννητριες τοποθετηθουν κατοπιν περιβαλλοντικων και χωροταξικων δεσμευσεων και μελετων θα ειναι καλο γαι το νησι. Αν ο δημος καταφερει να εχει τουλαχιστον 10 απο αυτους θα υπαρχουν εσοδα στις δυσκολες μερες που ζουμε. Και επισης αυτοι που αντιδρουν γιατι δεν δειχνουν τις ιδιες ευαισθησιες και για τις κεραιες της κινητης τηλεφωνιας? Αυτες δεν κανουν κακο στο περιβαλλον και στην υγεια μας και με τι μελετες τοποθετουνται?

Ανώνυμος είπε...

Ειναι κωμικοτραγικο να τα εμφανιζει αυτα η κρατικη τηλεοραση της γερμανιας, οταν ο πρωτος που ηθελε και θελει να κανει τις ανεμογεννητριες ειναι γερμανος υπηκοος που εχει σπιτι στην ανδρο και ολοι το ξερουν αυτο! Ας πανε πρωτα αυτον να πιασουν και να ακουσουν τις αποψεις του και μετα να λενε για ελληνικο δαιμονιο και διαφθορα! Οι γερμανοι δεν πανε πισω σε αυτα που μας κατηγορουν, γιατι η SIEMENS για παραδειγμα δεν ειναι ελληνικη αλλα γερμανικη εταιρεια και εμπλεκεται στο μεγαλυτερο σκανδαλο μεταπολεμικα! Οποτε μαθηματα ηθικης ταξης απο αυτους δεν δεχομαστε!!