Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Αγανακτισμένοι και στην Άνδρο




Εμείς οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ  διαδηλώνουμε ειρηνικά  κατά της κρίσης.
 Κατά όλων αυτών που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Αυθόρμητα, χωρίς κόμματα, ομάδες και ιδεολογίες.

Αύριο Πέμπτη στις 6:30 το απόγευμα είμαστε αγανακτισμένοι στην κεντρική πλατεία της Χώρας
Παρασκευή 27 στις 6:30 είμαστε αγανακτισμένοι στο Γαύριο
Σάββατο     28  στις 6:30 είμαστε αγανακτισμένοι στο Κόρθι
Σας περιμένουμε  όλους....
Φωτογραφίες: Αγγελική Στρατή
Και την άλλη μέρα στην Χώρα

8 σχόλια:

marilise είπε...

μακάρι να είμαστε πολλοί και κάθε μέρα και περισσότεροι !!!!!!

καψοραχη είπε...

στο χερι σας ειναι!!!! ελπιζω σημερα στην χωρα να ηταν περισσοτεροι!περιμενουμε νεα και εικονες Ευαγγελε! εμεις εδω και σημερα αν και εβρεχε ειμασταν ισως και περισσοτεροι απο χτες!

Kostas είπε...

Καψοράχη, φαντάζομαι εννοείς στην Αθήνα. Ήταν όντως πολύς λαός και πολύ ένθερμος. Ειρηνικός, αυθόρμητος και ευφάνταστος. Μακάρι να υπήρξε τέτοια πνοή και στο νησί.

Βαγγέλη περιμένουμε όντως εικόνα από Άνδρο! Τα λέμε Σάββατο στο Κόρθι!

Μερικές αποψινές εικόνες από την Αθήνα στο ath-muc.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Είναι καιρός να τελειώνουμε μια και καλή με το παραμύθι που κάθε λίγο και λιγάκι μας τσαμπουνάει η κυβέρνηση του ολέθρου και της καταστροφής, έπισείοντάς το ως φόβητρο, προκειμένου να πείσει εμάς τους εγχώριους ιθαγενείς για την αναγκαιότητα των όλο και πιο εξοντωτικών μέτρων. Ότι δηλαδη αν δεν πάρουμε τις δόσεις των δανείων και γενικότερα την οικονομική βοήθεια της ΤΡΟΙΚΑ, δεν θα έχει δήθεν να πληρώσει μισθούς και....
συντάξεις.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα απ`αυτό, γιατί το μνημόνιο το ίδιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΡΗΤΑ, τα χρήματα που μέσω αυτού δίνονται στην Ελλάδα να χρησιμοποιούνται για οτιδήποτε άλλο παρά ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ,τουτέστιν για την εξυπηρέτηση των τοκοχρεολυσίων των διεθνών τοκογλύφων που μας πνίγουν.

Έτσι όχι μόνο δεν χρησιμοποιούνται για την πληρωμή μισθών και συντάξεων, όπως ψευδέστατα ισχυρίζονται οι της κυβέρνησης, αλλά προκειμένου να πληρωθούν τα τοκοχρεολύσια, αφαιρείται και ένα μέρος των Δημοσίων εσόδων, κάτι δηλαδή που μειώνει το διαθέσιμο ποσό για την πληρωμή τους. Είναι τουλάχιστον περίεργο που κάτι τέτοιο τόσο σημαντικό δεν έτυχε ως τώρα τη δημοσιότητα που του αναλογει και επιτρέπει την κατατρομοκράτηση του κόσμου και την συνακόλουθη επίδραση που υφίσταται από την κυβερνητική ψευδολογία. Αλλά θα μου πείτε από ποιά ΜΜΕ;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ. ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ας ψάξει ο Λαός να μάθει για την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, ανήκουν σε αυτην πολιτικοί από την ΝΔ και από το ΠΑΣΟΚ και από το νέο κόμμα τής Δημοκρατικής Συμμαχίας. Ηρθε ο καιρός που πρέπει ο Λαός να ψάχνει, να μαθαίνει και να σκέπτεται χωρίς να παθιάζεται γιά τα κόμματα.

Ανώνυμος είπε...

Λαέ ψάξε και μάθε γιά το RFID, λένε ότι το έβαλαν στην Γερμανία σε 5.000 άτομα, μα και στην Αμέρικα.

Ανώνυμος είπε...

Η Νέα Τάξη τών Σιωνιστών Αρχόντων θέλει Παγκόσμια Δούλους με αμοιβή ψίχουλα και να ελέγχει απόλυτα την καθημερινή ζωή όλων.