Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Καθαρισμός παραλίας Νειμποριού


Συμμετέχοντας  μια από τις μεγαλύτερες και μαζικότερες εθελοντικές πρωτοβουλίες σε Ευρω-μεσογειακό επίπεδο, την εκστρατεία καθαρισμού ακτών και άλλων φυσικών περιοχών "Καθαρίστε τη Μεσόγειο", που το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS συντονίζει για 16η συνεχή χρονιά και  πραγματοποιείται από 1 έως 31 Μαΐου 2011, οι μαθητές της Δ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Χώρας μαζί με την δασκάλα τους Αλίκη Περτέση καθάρισαν την παραλία του Νειμποριού.

Φωτογραφίες: Αλίκη Περτέση

8 σχόλια:

Δημ.Σχολείο Γαυρίου είπε...

Μπράβο στα παιδιά και τους δασκάλους της Χώρας !

Το ΔΣ Γαυρίου καθαρίζει την παραλία του Αγ.Πέτρου και Λιόπεσι την ερχόμενη Δευτέρα

Ανώνυμος είπε...

Και τα παιδιά της κας Καίτης Στεφάνου και Ηλέκτρας Κων/δου της Γ΄τάξης , συνοδευόμενα από τη διευθύντρια κα Χατζόγλου καθώς και τα παιδιά του νηπιαγωγείου της κας Άννας Ασυνάνογλου καθάρισαν το Παραπόρτι αλλά ούτε καν τα αναφέρετε!Συνέχεια τα γένεια σας θα ευλογείτε?Τι είδους μονομερής ενημέρωση είναι αυτή?

Vangelis Loukisas είπε...

Μόνο από την δασκάλα Αλίκη Περτέση
έλαβε ο Περίγυρος φωτογραφίες για τον καθαρισμό των παραλιών,και η ενημέρωση από το μπλογκ αυτό είναι πάντα μονόπλευρη ακόμα και με 10 φωτογραφίες πάνω στο ίδιο θέμα.

Ανώνυμος είπε...

pwpw afto pou den exoun katalavei merikoi,einai oti o vanglouk kanei afto to blog epeidi to goustarei,epeidi tou aresei,epeidi monos tou trexei gia ola afta ta themata kai den mporw na pistepsw pws merikoi anthrwpoi katakrinoun to xompi enos anthrwpou!gia fantasou!ax re evaggele ti travas k esu me kati tetoious axaristous anthrwpous!!!

Ανώνυμος είπε...

Η κυρία Περτέση δεν μπορούσε να σας αναφέρει και τους συναδέλφους της που συμμετέχουν στο πρόγραμμα?Αυτό βέβαια δεν είναι θέμα του μπλογκ.Αλλά και ο ίδιος ο χειριστής του να παραδέχεται ότι παρέχει μονόπλευρη ενημέρωση...

Vangelis Loukisas είπε...

Στείλε τότε τις φωτογραφίες σου να γίνει η ενημέρωση πολύπλευρη

aliki είπε...

Τα παιδιά μου απ'ότι βλέπετε και από την ημερομηνία κατέβηκαν για καθαρισμό της παραλίας τη Δευτέρα,η Γ΄τάξη και το Νηπιαγωγείο με τους αξιόλογους συναδέλφους πήγαν την Πέμπτη,γι'αυτό και προηγήθηκε η ανάρτηση.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάντα υπάρχει ένας ανώνυμος που κρίνει τα πάντα χωρίς να γνωρίζει..
Πόση κακία υπάρχει πια στη σκέψη σας;;;

Vangelis Loukisas είπε...

Με κακία και ζήλια φαίνεται ότι ανοίγονται πιο εύκολα οι νέοι ορίζοντες στη νέα γενιά