Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Το νέο Δημαρχείο Άνδρου

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΦΥΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ(ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΚΛΕΦΤΗ).
ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.
ΝΤΡΟΠΗ!!!!

ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΙΣΗ ΜΑΣ ΛΥΠΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθώντας το video ακούς τα λεγόμενα της κληρονόμου που παραβρέθηκε. Από τα λεγόμενά της καταλαβαίνεις πότε αγοράστηκε το κτίριο και ποιός ήταν τότε Δήμαρχος. Μια απλή αφαίρεση είναι. (2011-10) = 2001. Δήμαρχος; Δημήτρης Γιαννίσης.

Ανώνυμος είπε...

Επειδη καποιοι τρωγονται με τα ρουχα τους και μη εχοντας κατι αλλο να κανουν απο το να μπαινουν στο internet και να σχολιαζουν καθημερινα ΑΡΝΗΤΙΚΑ οτι και αν γινετε ΚΑΛΟ 'Η ΚΑΚΟ εχω να τους πω κατι.Ο Δημαρχος που τωρα λεγετε Γλυνος αυριο μπορει να λεγετε Σουσουδης μεθαυριο Μαλταμπες λεει οτι το κτιριο το αγορασε ο τοτε ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ.Δημος Ανδρου κυριοι δεν ειναι ο εκαστοτε Δημαρχος και δεν βαζει τα λεφτα απο την τσεπη του για να κανει αγορες.Δημος Ανδρου ειμαστε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ.Τωρα αν καποιοι θελουν να βλεπουν ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ πισω απο τετοιες θεσεις τοτε ζηταω ΣΥΓΓΝΩΝΗ για το σχολιο μου

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου ο κάθε Δήμος εκπροσωπείται απο κάποιους ανθρώπους. Οτι έγινε τότε δεν έγινε ως δια μαγείας. Τις ενέργειες τις έκανε το τότε Δ.Σ. και επικεφαλής του Δήμου ήταν κάποιος που έτυχε να ήταν ο Γιαννίσης. Αν τώρα στην θητεία του Γλυνού λυθεί το θέμα των σκουπιδιών, μετά απο χρόνια τι θα λέμε ?

Ανώνυμος είπε...

Τα σωστά να λέγονται. Ο Γιαννίσης έπρεπε να ήταν εκεί, να μιλούσε, νάναι όλοι μονιασμένοι.
Άλλο πράγμα οι προεκλογικες αντιπαλότητες και άλλο η αναγνωριση της δουλειας και η συμπνοια όλων για το κοινό συμφέρον.
Κανείς δεν περισσεύει και η δουλεια είναι δυσκολη.
Ας σκέφτονται όλοι ως Αντριώτες, να τιμούν τους συμπατριώτες τους για το έργο τους και να μη γίνονται υπηρεσιακοί, αμνήμονες μικροκομματάρχες.
Εξάλλου όλοι απο το έργο τους κρίνονται και απο τη συμπεριφορά τους.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ!!! ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΣΗ.ΜΠΡΟΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΝΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΤΕ Δ.Σ. Α! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΛΕΠΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αλλα να μου απαντηση καποιος που να ξερει και οχι να υποθετη.Του κυριου Γιαννιση δεν του ειχαν στειλει προσκληση να παει? Απλα ρωταω γιατι δεν ξερω.Για κανενα αλλο λογο

Δημήτρης Γιαννίσης είπε...

Αγαπητοί Φίλοι,
κατ΄αρχάς ευχαριστώ για τα σχόλια σας θετικά & αρνητικά,για μένα προσωπικά αξία έχουν τα παρακάτω
1.τό θέμα δεν είναι αν έλαβα πρόσκληση (γραπτή ) εννοώ,τυπολάτρης ποτέ δεν υπήρξα,τηλεφωνικά αν με ειδοποιούσαν παρών θα ήμουν,άλλωστε το κινητό μου παραμένει το ίδιο απο το 1997 οσον αφορά το σταθερό μου εδω & 20 χρόνια αναγράφεται στο τηλεφωνικό κατάλογο.
2.Τό κτίριο Βούλγαρη αγοράστηκε την 20ην Δεκεμβρίου 2000.
3.Τα χρήματα για την αγορά του προήλθαν από πρόγραμμα ( Ε.Α.Π.ΤΑ )
δηλαδή ο Δήμος δεν ξόδευσε μία δραχμή.
4.Πρίν να αγορασθή το ακίνητο ζήτησα απο το Δημοτικό Συμβούλιο να γίνει επίσημη έκθεση από Ορκωτούς Λογιστές,πράγμα πού έγινε.
5.Το κτίριο 623τ.μ (διόροφο)μαζί με τα οικόπεδα συνολικής εκτάσεως 6.937τ.μ σύμφωνα με την έκθεση των Ορκωτών απετιμήθησαν σε 395.000.000δραχμές.
6.Τα ακίνητα όλα, κτίριο & οικόπεδα
αγοράσθησαν 290.000.000 δρχ.
7.Για μια ακόμη φορά θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου αλλά & όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Άνδρου που συμφώνησαν με την πρότασή μου ως Δημάρχου & ομόφωναν αποφάσισαν αυτήν την αγορά που σίγουρα ήταν επωφελής για τον Δήμο & τους Δημότες.
8.Τέλος εύχομαι στόν συνάδελφο Δήμαχο Γ.Γλυνό & όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καλορίζικο το Νέο Δημαρχείο με σωστές & επωφελείς αποφάσεις για όλους τους Ανδριώτες.
Δημήτρης Ν.Γιαννίσης
π.Δήμαρχος Άνδρου.
σωστές