Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Για καλό σκοπό...

  Ο Σύλλογος Βοήθειας Παιδιών Αιθιοπίας πρόκειται να πραγματοποιήσει ταξίδι Αναδόχων στην Αιθιοπία στις 02.01.2011 για τις ημέρες των Χριστουγέννων στο κέντρο θηλέων που διατηρεί στο Dessie (Tα Αιθιοπικά Χριστούγεννα ακολουθούν μίας εβδομάδας των δικών μας). Ομάδα φίλων από την Άνδρο πρόκειται να συμμετάσχει στο ταξίδι αυτό.
Με την ευκαιρία του ταξιδιού αυτού, γίνεται προσπάθεια δημιουργίας μίας παιδικής βιβλιοθήκης στο κέντρο για ηλικίες από 3-16 χρονών. Λόγω του ότι το κόστος μεταφοράς βιβλίων από την Ελλάδα κρίθηκε ασύμφορο (20,00€/Kg.ενδεικτικό κόστος από αεροπορική εταιρία), αποφασίστηκε να αγοραστούν τα βιβλία από ελληνίδα εκπαιδευτικό που εργάζεται στο Ελληνικό Προξενείο στην Addis Ababa και να μεταφερθούν από τους συμμετέχοντες στην αποστολή οδικώς, στο Κέντρο Θηλέων στο Dessie. Στόχος είναι να συγκεντρωθεί το ποσό των 1.500€, για 270 παιδιά που στεγάζονται στο Κέντρο στο Dessie.
Όποιος θα ήθελε να βοηθήσει στην προσπάθεια αυτή, έστω και με ένα συμβολικό ποσό, μπορεί να καταθέσει χορηγία στον ακόλουθο Αρ. Λογ/σμού με το Ονοματεπώνυμο του :
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN GR09011067200000 67274469500 (Παπαδάκης Ευάγγελος) ή/και να επικοινωνήσει με τον κ. Ευάγγελο Παπαδάκη Τηλ. : 697-00-37894 για κάθε πληροφορία.
Παρακαλούμε θερμά όποιους συνεισφέρουν να το πραγματοποιήσουν μέχρι τη 12η Δεκεμβρίου 2010.
Ας βοηθήσουμε φέτος τα Χριστούγεννα συνανθρώπους μας που βρίσκονται μακριά και έχουν μεγαλύτερες ανάγκες από μας.
Σας ευχαριστούμε θερμά για τη βοήθεια σας.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΙΘΙΟΠΙΑΣ
Κλεισθένους 15, 10552 Αθήνα
Τηλ. : 210-3227478
Fax : 2130230415
e-mail : lalibela1995!@yahoo.gr
Web site : http://www.scea.gr/index1.htm

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευαγγελε δειχνεις την αλλη πλευρα του νομισματος, την ανθρώπινη και νομιζω οτι εισαι απο τα ατομα που μπορουν να συνεισφερουν πολλα και σε τοπικο επιπεδο. Να υπολογιζεις στην βοηθεια μου, ενας παιδικος παρείστικος φιλος....

καψοραχη είπε...

αχ Ευαγγελε....ακουμπας πονεμενα θεματα που μεσα στην καφριλα μας και τον ατομικισμο μας τα ξεχναμε...εχουμε φτιαξει ο καθενας εναν μιζερο μικροκοσμο και κολυμπαμε στα σκατα καιρο τωρα.....δεν σκεφτομαστε οτι ετσι οπως παει ισως τα παιδια μας καταντησουν ετσι!

ΥΓ. οι αποκατω αληθεια Φιλαρετοι και παπαδοσογα βοηθουν??? η εκκλησια απο μονη της θα μπορουσε να σωσει την Ελλαδα!αλλα πηξαμε στους Ανθιμους!σαπιλα!

Birdflu είπε...

Μάλλον κάποιοι ήρθαν απο άλλη χώρα για αυτό ίσως συνγωρούντε που δεν ξέρουν τι δουλεία γίνεται.
Όταν θέλις να προσφέρεις δεν βγάζεις βουκινο το τι κάνεις..... αλλά κρυφ'α.......


Ένας παρεισακτος κληρικός

α)ΥΓ. Ο πόνος μονό εάν τον έχεις ζήση και μονο εάν έχεις πιει το ποτήρι της δυστηχίας μπορείς να αναγνωρίσεις!!
β) Και ποιος είναι άξιος να κάνει τον κριτή μέσα σε αυτή την ΣΑΠΙΛΑ που μας περιβάλλει. Οφείλω να ομολογω οτι η σπιωπή αποκτά αξια στα χρόνια του καναπέ!!

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι νά φταιγε ο Φιλάρετος για όλα! Ανεξήγητη για τους προοδευτικούς η δύσκολη επιλογή του,τουλάχιστον ας τον δεχτούμε ως έναν γραφικό στο ντεκόρ των καλοκαιρινών διακοπών μας.