Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Άνδρου περπατήματα...και μια πρόσκληση




Το τελευταίο διάστημα ενδιαφέρον δείχνουν για την Άνδρο ορειβατικοί σύλλογοι της Ελλάδας, ομάδες των οποίων επισκέφτηκαν το νησί και περπάτησαν τα μονοπάτια του. Το Πάσχα έμεινε κοντά μας ο Ορειβατικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και το τριήμερο της Πρωτομαγιάς ο ΕΟΣ Αθηνών. Περπατήσαμε μαζί τους μερικά από τα ωραιότερα μονοπάτια και είδαμε μια Άνδρο αλλιώτικη, κρυφή και απέραντα γοητευτική, η οποία θα σου δοθεί μοναχά αν περπατήσεις...
Οι φίλοι της Θεσσαλονίκης ανάρτησαν φωτογραφικό αφιέρωμα της εκδρομής στην Άνδρο, στην ιστοσελίδα τους

(Μια μικρή γεύση από πεζοπορία με τον ΕΟΣ Αθηνών μεταξύ παραλίας Άχλα και Βουρκωτής, στο γεφύρι της Βουρκωτής στο ποτάμι)


Γίνεται μια προσπάθεια το τελευταίο διάστημα, από κάποιους από εμάς, σε συνεργασία και με άλλους συλλόγους της Άνδρου να οργανωθούν πεζοπορίες σε τακτική βάση στο νησί. Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει μπορεί να στείλει τα στοιχεία του στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Λέσχης και θα τον κρατούμε ενήμερο για το πρόγραμμα διαδρομών.

3 σχόλια:

καψοραχη είπε...

Χριστε μου!!!ουδεποτε εχω παει εκει!λες και εισαι στο ορεινο καρπενησι!μαγεια!
θα παμε ξαδελφε! με την πρωτη ευκαιρια!
πολλα φιλια

korina είπε...

ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ... ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ... ΕΥΑΓΓΕΛΕ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ TOUR ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ?

EKA- Όλγα Καραγιάννη είπε...

Όποιος θέλει στέλνει τα στοιχεία επικοινωνίας του (όνομα, τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση) στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Λέσχης και θα ειδοποιείται για τις πεζοπορίες.