Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Η πραγματικότητα που μας δυσφημίζει...

ΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ in.gr και συγκεκριμένα τις δημοσιεύσεις της ενότητας ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ- Τετ 22/4/2009 11:52 πμ. (το ακριβές link είναι το ακόλουθο : http://www.in.gr/Reviews/imagegallery.asp?lngReviewID=1667&lngChapterID=70039&lngItemID=82498)

"Σκουπιδότοπος η Ανδρος;

Σκουπιδότοπος η Ελλάδα; Στείλτε μας τη γνώμη σας

"Το Σαββατοκύριακο επισκέφτηκα την όμορφη Ανδρο και πήγα μια βόλτα με την παρέα μου στο μονοπάτι που οδηγεί στην Πυθάρα και τους όμορφους καταρράκτες.

"Να πάτε, αλλά θέλει λίγο προσοχή" μας είπε ένας κύριος που μόλις είχε επιστρέψει από τους καταρράκτες. Ακολουθήσαμε το μονοπάτι και είδαμε όλες τις ωραίες εικόνες που θα δείτε στις επισυναπτόμενες φωτογραφίες. Προφανώς άλλαξαν τους σωλήνες που περνούσαν παράλληλα με το μονοπάτι, έβαλαν νέους και τους παλιούς σκουριασμένους απλά τους έβαλαν στο πλάι του μονοπατιού ενώ σε μερικά σημεία ήταν και στη μέση του μονοπατιού.



Δεν ξέρω εάν οι άνθρωποι που τους έβαλαν εκεί σκέφτηκαν ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνο αυτό που έκαναν. Δεν ξέρω εάν τους πέρασε από το μυαλό ότι κάποιος θα μπορούσε να σκοντάψει, να πέσει, να χτυπήσει ή ακόμα και κάτι πολύ χειρότερο, μιας και σε πολλά σημεία ήταν και σκουριασμένοι οι σωλήνες και όλοι γνωρίζουμε τους κινδύνους που έχει ένα σκουριασμένο αντικείμενο.
Επίσης σε ένα σημείο του μονοπατιού όπως θα δείτε στις φωτογραφίες το έδαφος έχει υποχωρήσει με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα τεράστιο κενό κάτω από το μονοπάτι.

"Απογοητεύτηκα για άλλη μια φορά, όπως και θα απογοητεύονται όλοι όσοι πάνε να δούνε τους όμορφους καταρράκτες και αντικρύζουν αυτές τις εικόνες.

Ελπίζω να μαζέψουν σύντομα όλους αυτούς τους πεταμένους και σκουριασμένους σωλήνες πριν γίνει κάποιο ατύχημα που για άλλη μια φορά θα γίνει το κίνητρο για να διορθωθεί κάτι..

Οι 2 φωτογραφίες με τα πολλά σκουπίδια είναι στην Χώρα της Άνδρου, μπροστά ακριβώς από το παλιό Ξενία και από την Ταβέρνα "Ο Νόνας". Γιατί τόσα σκουπίδια;





Δεν ξέρω εάν θα γίνει κάτι μετά από αυτό το email αλλά επειδή μου αρέσει να είμαι αισιόδοξη, το ελπίζω..
Με εκτίμηση." Αλέξια Μ.

Τα σχόλια δικά σας...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα,κρίμα,κρίμα !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα!
Μπορεί να άργησα... αλλά τώρα βρήκα το όμορφο μπλογκ σας.
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τα γραφόμενα για το συγκεκριμένο σημείο της Άνδρου.
Το επισκέφθηκα το προηγούμενο Σ/Κ και έβγαλα τις ίδιες φωτογραφίες!
Το παλιό κτίριο του Ξενία, είναι μια απαράδεκτη εικόνα.
Καταστρέφει με βίαιο τρόπο όλο το πανέμορφο τοπίο.
Αγαπώ την Άνδρο, δεν κατάγομαι από εκεί, αλλά περνάω χρόνια τώρα τα καλοκαίρια μου και όχι μόνο στην Αγ.Μαρίνα.
Να είστε καλά.Στη διάθεσή σας, για κάθε προσπάθεια που αφορά στην οποιαδήποτε δραστηριότητα υπερ... της όμορφης Άνδρου!
Θα με βρείτε στο μπλογκ: lolaparea.blogspot. com.Τίτλος "50 fm".

EKA- Όλγα Καραγιάννη είπε...

Ευχαριστούμε πολύ !