Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

Σπίτια κλειστά

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τραγικό !!!! Και μετά θέλουμε να γίνει κάτι καλό σε αυτό τον τόπο. Το παλαιό τμήμα της Χώρας είναι σκέτη απογοήτευση και ηλικιακά και πληθυσμιακά. Χειμερία νάρκη. Υπομονή Βαγγέλη το Πάσχα να τραβήξεις πάλι μια φωτό για να βρούμε τις διαφορές.

Ανώνυμος είπε...

Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια, η ωραιοτερη φωτογραφια την πιο ωραια εποχη της Χωρας,
πιο καθαρη απο ολες τις μερες του χρονου(απο κοσμο και σκουπιδια) ολοι εχουν φυγει για πιο "φωτισμενα μερη" κι ετσι αυτοι που μεινανε απολαμβανουν αυτη την ομορφια !
Χριστουγεννα στην Καμαρα ,11 ατομα ,ανημερα
στον ΑηΓιωργη , οτι πιο ωραιο !
Οποιοι απογοητευονται, στην Ομονοια !!εκει να δεις φωτα!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν πειραζει παιδια!ομορφα ειναι ετσι!λιγοι και καλοι!
ολα καθαρα και ατοφια,χωρις υποκρισιες και δεντραρες που φρουρουνται!!!!!πιο ψευτικα και υποκριτικα Χριστουγεννα στην πολη αυτην δεν εχω ξαναζησει!
ο συνπατριωτης μας δημαρχαρας ξεχασε οτι στο νησι οταν πεθανει ο παπους στα 90 απο φυσικη αιτια στο σπιτι του δεν στολιζουν δεντρο για ενα χρονο!
στην πολη αυτη δολοφονηθηκε ενα παιδι σε μια κεντρικη πλατεια και εμεις στολισαμε ΔΥΟ φορες δεντρο και βαλαμε και να το φρουρουν!!
ναι ρε παιδια,πιο καλα εσεις εκει στα σκοτεινα!
ετσι κι αλλιως τα Χριστουγεννα αναβληθηκαν εφετος!
ευχομαι του χρονου ολα καλυτερα!
Μαρια Κουερινη-Ανυση

Ανώνυμος είπε...

Τελικά πόσοι ήταν τα Χριστούγεννα στον Αη Γιώργη. 40, 30 ή 11 ??? Ετσι απλά πληροφοριακά για εμάς που είμαστε στα πιο "φωτισμένα" μέρη. Η μαγκιά όμως φίλοι μου είναι να είναι και καθαρά και να υπάρχουν και τα φώτα στα σπίτια, όπως ήταν κάποτε.

Ανώνυμος είπε...

Apla aparadekto!!!2 wres molis apo thn prwteuousa kai den boroume na anaptix8oume!!!Aporw giati ka8omaste kai psifisoume ta idia lamogia synexeia!!!Prepei na ksypnisoume Andriwtes kai Andriwtises den paei allo ayth h katastash sto nhsi mas!!

Ανώνυμος είπε...

Λογικο ειναι ρε παιδια οταν ερχεται ο τουριστας και δινει στο ξενοδοχειο του κωλου 50-80 ευρω!ε ναι!δεν θα ξαναπατησει!!Αλλα σε συνδιασμο με την αδρανη περιφερειακη αναπτυξη ,βλεπουμε τους νεους μας να φευγουν αναζητωντας επαγγελματικη αποκατασταση!! ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ το νησι με μαθηματικη ακριβεια θα νεκρωσει!Λυπαμαι ειλικρινα που η αρχοντισα κατήντησε ετσι.Δεν ειναι λυση να επαναπαυομαστε και να λεμε "Λιγοι και καλοι...."αναζητουμε ενα καλυτερο μελλον για μας τα παιδια μας και τον τοπο που αγαπουμε!Χρονια πολλα σε ολους

Ανώνυμος είπε...

εμείς που μένουμε μόνιμα στο νησί μας αρέσει πολυ ας είναι καί ετσι. ελάτε εσείς οι βολεμένοι να το αλλάξετε.χρόνια πόλλα

Ανώνυμος είπε...

Αν αρέσει στους ντόπιους αυτή η κατάσταση τότε ας διαμορφόσουν μια Ανδρο χειμωνιάτικη και το καλοκαίρι και να μην κλαίγονται αν δεν έχει κόσμο Ιούλιο και Αύγουστο. Το ότι σας αρέσει το νησί που έχει φθάσει σε αυτό το έσχατο σημείο νομίζω οτι είναι περισσότερο κόμπλεξ παρά θέμα γούστου.
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

Ανώνυμος είπε...

ειρηνη υμιν ρε παιδια! ελεος!χρονια τωρα το νησι ερημωνει τον χειμωνα! απο τοτε που ημουνα παιδακι ετσι το θυμαμαι! και μπορει ρε πατριωτη να ειναι 2 ωρες απο Ραφηνα αλλα δεν ειναι και ευκολο να ερθει κανεις τωρα!κατι τα ναυλα κατι ο καιρος(δουλευουμε ξερεις!)που μπορει να σε κλεισει καλη ωρα!
οσο για τα νειατα που φευγουν ας ειναι καλα οι εξουσιαζοντες! που φροντιζουν την υγεια και την παιδεια "κατα πως πρεπει"!!!!!
παρ'ολα αυτα "κατι"αλλαζει τα τελευταια χρονια!
Μακαρι!
καλη χρονια σε ολους και......ας κανουμε ενα καλο delete στο μαυρο 2008!
Μαρια Κουερινη