Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

ΜΟΡΑΛΗΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ


Η έκθεση θα περιλαμβάνει ελαιογραφίες, σχέδια και γλυπτά, τα οποία έχουν επιλεγεί από τον ίδιο και προέρχονται από δημόσιες και ιδιωτικές συλλογές. Η δομή της θα είναι τέτοια, ώστε να προσφέρει στον επισκέπτη την δυνατότητα της ανιχνευτικής αναδρομικής προσέγγισης, του εντυπωσιακού σε πλαστικότητα αλλά και εννοιολογική πυκνότητα έργου, το οποίο αναπτύχθηκε ανάμεσα σε ένα ιδιόμορφο μετεμπρεσιονιστικό ρεαλισμό -με έμφαση στην προσωπογραφία- και την αφαιρετική σχηματοποίηση, η οποία διέπεται από μία προϊούσα γεωμετρική λογική.
Επιμελητής της έκθεσης είναι ο Κυριάκος Κουτσομάλλης.
Καθημερινά, στην αίθουσα προβολών του Μουσείου, θα προβάλλεται για τους επισκέπτες ένα ειδικά για την έκθεση γυρισμένο οπτικο-ακουστικό ντοκυμαντέρ. Καθόλη τη διάρκεια του Αυγούστου, θα πραγματοποιούνται καθημερινές ξεναγήσεις παιδιά ηλικίας 6-13 χρόνων. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής των παιδιών στα εκπαιδευτικά προγράμματα, αλλά και γενικότερα για τις ώρες λειτουργίας της έκθεσης, μπορείτε να απευθύνεστε στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στην Άνδρο, στο τηλ. 22820 22444. Διάρκεια Εκθεσης: 28 Ιουνίου έως 28 Σεπτεμβρίου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πολυ ωραια η αφισσα vanglouk, σε ευχαριστουμε που μας κρατας ενημερους. οταν κανεις κλικ για να μεγαλωσει η φωτογραφια και να δεις τις λεπτομερειες, δεν μεγενθυνετε ομως. η ταινεια επισης φενετε καλη, θα την δουμε τον χειμωνα?