Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Η Λία Δανιόλου μιλάει για τα Αστικά Σπίτια της Άνδρου

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Sigharitiria gia tin oreotati parousiasi .

Ανώνυμος είπε...

Εκπληκτική εργασία και παρουσίαση.
Το αν θα διατηρηθούν τα σπίτια αυτά και ο πολιτισμός τους είναι θέμα των ιδιοκτητών τους. Οι γονείς, παππούδες των σημερινών ιδιοκτητών τα έφτιαξαν, τα επίπλωσαν και τα εγκατέλειψαν. Οι σημερινοί ιδιοκτήτες και κυρίως αύριο τα παιδιά τους θα τα κρατήσουν ή θα τα πουλήσουν στον πρώτο άσχετο λεφτά που θα τα ζητήσει; Οι σημερινοί και οι αυριανοί ιδιοκτήτες αγαπάνε ό,τι συμβολίζουν τα σπίτια των Ανδριωτών παππούδων και των γιαγιάδων τους;
Αν ναι, ευπρόσδεκτοι στο νησί να βρίσκονται και να μετέχουν στη ζωή του νησιού όσο πιό πολύ μπορούν. Σήμερα , άλλωστε, με τα ίντερνετ μπορεί κάποιος από το κομπιούτερ του στην Άνδρο να βρίσκεται και να εργάζεται σε κάθε μέρος της γης .
Αν όχι, ευχαριστούμε την κα Δανιόλου που κατέγραψε τα σπίτια αυτά πριν καταστραφούν. ΧΔΑ

ΑΜΕΛΑΟΣ είπε...

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ!

ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΣΠΟΥΔΑΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕ ΠΟΛΥΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ. ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ. ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΙΞΕΙ... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!