Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στην Άνδρο

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει τη διεξαγωγή εκπαιδευτικού σεμιναρίου πάνω σε θέματα

Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) διάρκειας 10 ωρών, στις 09-10 Απριλίου στο Γραφείο Άνδρου, ως εξής:

Τμήμα (πρωινό)
Σάββατο 09 Απριλίου 10:00-15:00
&
Κυριακή 10 Απριλίου 10:00-15:00
Διάρκεια: 10 ώρες

Υπενθυμίζεται, ότι η συγκεκριμένη εκπαίδευση είναι, όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία, υποχρεωτική για επιχειρηματίες και υπαλλήλους που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που παράγουν / μεταποιούν / εμπορεύονται / διακινούν τρόφιμα. Διενεργείται δε βάσει των όρων και των προϋποθέσεων που θέτει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.), ο οποίος είναι υπεύθυνος για την έκδοση των πιστοποιητικών.

Η αξία συμμετοχής διαμορφώνεται σε 70€ κατ' άτομο με επιπλέον 30€ για το παράβολο υπέρ του Ε.Φ.Ε.Τ. Για την έκδοση των πιστοποιητικών από τον Ε.Φ.Ε.Τ. όλοι οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στην γραπτή αξιολόγηση η οποία διεξάγεται στη συνέχεια κατόπιν προγραμματισμού από τον Ε.Φ.Ε.Τ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Άνδρου (τηλέφωνο 22820 51490) ή να υποβάλλουν απευθείας την αίτησή τους στον σύνδεσμο: http://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=2561&articleid=40180

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην Άνδρο έχομε ένα μεγάλο πρόβλημα τους χωματόδρομους που οδηγούν στα χωράφια άφτιαχτη κανένας δεν ενδιαφέρεται Τελοσπάντων ποιος είναι υπεύθυνος για αυτή τη δουλειά Θζny

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Λουκίσα επειδή έχει τύχει να μην αναρτήσετε σχόλια μου που προφανώς για λόγους που καταλαβαίνω ,δεν σας αρέσει ο αντίλογος, εξ άλλου δικό σας είναι το ''μαγαζί'', απορώ όμως το συγκεκριμένο σχόλιο του Θζ απ το ny τι σχέση έχει με τον ΕΦΕΤ και το αναρτήσατε;;;Προσπαθώ να βρω μια εξήγηση!!!!!!!!!!!!